NACHTLEVEN IN MARRAKECH

Night Life

GOLFEN IN EEN PRACHTIG DECOR

Golf Banen

Marocco is één van de fantastische nieuwe golf bestemmingen.
Op 18 km van de villa zijn er een 3-tal golfclubs met uitstekende golfbanen.

Royal Golf Club – 18 holes
Golf Club Amelkis – 18 holes
Palmeraie Golf Palace – 18 holes

ONTDEK AL FIETSEND DE PRACHTIGE OMGEVING

Mountainbikes

Op een meer actievere manier de omgeving verkennen? De eigenaar van Dar Jenna is een fervente mountainbiker. Het personeel van Dar Jenna kan je helpen met huren van kwalitatief goede fietsen. Er is ook een gids met een uitgebreide kennis van gevarieerde VTT tochten.

DOLLE WATERPRET MET DE KINDEREN

Oasiria – Waterpark

Oasiria is het eerste Marokkaanse waterpark en een ideale locatie om te bezoeken met je kinderen. Het park heeft een oppervlakte van 10 hectare met prachtige tuinen, restaurants en natuurlijk heel wat water attracties.

WATERPRET

Wakeboarden – Waterski

Op 12 km van de villa vind je Waky Marrakech waar je op een kunstmatig meer kan wakeboarden en waterskiën met behulp van kabelsysteem.

FANTASTISCHE DAGUITSTAP

Adventure Park

Op 25 km van de villa in Tahnaout vind je Terres d’Amanar , een avonturenpark in een sublieme omgeving in de hoge Atlas.
Fantastisch voor een daguitstap met rappels, mogelijkheid tot paardrijden, … Er is ook een groot zwembad aanwezig met restaurants.

PAARDRIJDEN IN EEN UNIEKE NATUUR

Paardrijden

Op 25 km van de villa in Tahnaout vind je Terres d’Amanar: paardrijden in een unieke natuur (Atlas gebergte)

ONTDEK HET PRACHTIGE EN BETOVERENDE

Quadbikes & Buggy’s

De quad is het voertuig bij uitstek om nieuwe horizonten te ontdekken. Verken Marocco op een geheel andere manier en ontdek de fantastische mensen en prachtige landschappen. Er zijn ook nog andere excursies mogelijk met dromedarissen en 4×4.

BEWONDER MARRAKECH VANUIT DE LUCHT

Luchtballon vluchten

Als je de omgeving van Marrakech wilt ontdekken kan dit op een ongelooflijke manier… vanuit de lucht met een hetelucht ballon. Op deze manier zal je het contrast ontdekken tussen de stad en het omliggende platteland.