DAR JENNA

“Het Hemelse Huis”

Dar Jenna is een 800m² villa met paleis allures, ontworpen door de Marokkaanse architect Omar Essakali volgens de hoogste luxe standaarden in een volledig gesloten en beveiligd domein.

Het personeel (4 personen) staat in voor een zorgeloze vakantie. Zij verzorgen uw ontbijt en alle andere maaltijden, indien gewenst. Ze staan tevens in voor de dagelijkse schoonmaak van de kamers en het huis. U kan ook beschikken over een jeep met chauffeur (plaats voor 7 personen, i.e. 6 gasten + chauffeur).

Dar Jenna heeft een unieke ligging, met een schitterend uitzicht op het Atlas gebergte. Bezoekers beschrijven het als een echte oase, ver verwijderd van de drukte van de stad. Dar Jenna ligt op 25 km van Marrakech, 30 km van de luchthaven Menara en op 6 km van het Atlas gebergte. Er zijn 3 golf terreinen op 15 km van de villa.

Genieten in alle luxe en comfort

De villa biedt twee prachtig ingerichte salons (TV flatscreen met ontvangst van Vlaamse zenders), één volledig in Marokaanse stijl , het andere in Westerse stijl.

Het overdekte terras is één van de magische plekken van het huis.

Er zijn vijf zeer ruime en mooi gedecoreerde 2-persoons luxe slaapkamers (waarvan 4 met eigen badkamer met ligbad en douche; de vijfde aanpalende kamer heeft geen badkamer), elk met privatief terras.

Huislinnen is voorzien en er is airconditioning in alle kamers en het huis.

Prachtige tuin met uitzicht op Atlas gebergte

De prachtige tuin strekt zich uit over 11,000m² en werd ontworpen door landschapsarchitect Aldrik Heirman die reeds meerdere prijzen in ontvangst mocht nemen. Een weldadige afwisseling van groen, geurende bloemen, struiken en mooie olijf- en palmbomen die de tuin van de nodige schaduw voorzien.
Het zicht op de Atlas waarvan de bergtoppen besneeuwd zijn tot eind mei is adembenemend.
Het zwembad (17 x 6m) kan, indien nodig, verwarmd worden.

Bekijk de prijzen

Ontdek de omgeving

“Wat een ervaring! De luxe en comfort van een 5 sterren hotel maar dan volledig voor jezelf. Het huis is prachtig ingericht en voelt door de hoge plafonds zeer royaal aan. De prachtig onderhouden tuin met uitzicht op het Atlas gebergte is de kers op de taart. Wij zijn alvast overtuigd en komen zo rap mogelijk terug!”

JONAS HAEMERLINCK

“Impressive, this beats everything when it comes to renting a house. Great luxury and the house and the garden look even better than what I saw on the website. Usually, it is the opposite, but not here ! We played golf every day, switching between Golf Amelkis, Royal Golf and Al Maaden, all at 20 minutes from the house. And in the evenings we enjoyed the great kitchen of Radja”

ALISON SMITH