ONTDEK HET PRACHTIGE EN BETOVERENDE

MARRAKECH

Marrakech is één van de meest populaire bestemmingen in Marokko. Populair bij reizigers die op zoek zijn naar het exotische. Het hart van Marrakech is de oude Medina, een ommuurde stad ooit georganiseerd rond de middeleeuwse ambachtsgildes maar nu een mix van traditionele ambacht workshops en leerlooierijen, shopping mogelijkheden die variëren van kleine winkeltjes in de souks tot grote en moderne shops, moskeeën, musea, prachtige tuinen en een groot aanbod aan eetmogelijkheden. Marrakech heeft een hippe reputatie en is welbekend voor haar uitgebreid aanbod aan luxueuze accommodaties.

MARRAKECH

Nieuwe Stad

De Nieuwe Stad van Marrakech of ook wel het Europese kwartier genoemd heeft lange evenwijdige lanen met luxueuze en decoratieve winkels, grote hotels, banken, reisagentschappen en winkelcentra. De restaurants worden dagelijks bevoorraad met verse ingrediënten van de overdekte markt.

ONTDEK ZO VEEL MEER

Excursies

Als het te chaotisch wordt in Marrakech is het een rustgevende gedachte dat een oplossing niet ver weg is. In minder dan een uurtje rijden naar het oosten of naar het zuiden zie je het begin van het Atlas gebergte, hoogoprijzende bergen en traditionele Berber dorpjes.