EXCURSIES

Ourika Valley

De rivier de Ourika stroomt door de heuvels die de Atlas begrenzen en zorgt voor deze groene vallei. Vanuit het bergdorp Setti Fatma kan u enkele mooie wandelingen maken om de hoger gelegen watervallen te ontdekken. Het is een ideale dagexcursie.

EXCURSIES

Tizi-n-Test

Is een bergpas op 2100 meter boven de zeespiegel. Het is het punt in het Atlas gebergte waar de vele valleien van Marakech samenkomen met de sahara van Marokko. Op je trip zal je de bloeiende amandel- en walnootbomen tegenkomen. Voor de liefhebbers van trektochten met fiets of te voet is de Tizi-n-Test route een must.

EXCURSIES

Tizi-n-Tichka

Bovenop de 2260m hoge bergpas kan je genieten van een prachtig uitzicht op het Atlas gebergte. De kasbah van Ait Benhaddou is absoluut het bezoeken waard. Het dorp staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en werd reeds meermaals gebruikt als decor voor films.

EXCURSIES

Essaouira

Deze aangename havenplaats ligt slechts 3 uur rijden ten westen van Marrakech. Deze stad aan de atlantische kust staat op de lijst van het wereld erfgoed en heeft de charme en authenticiteit van lang vervlogen tijden weten te behouden. De baai van Essaouira is een paradijs voor windsurfers en andere wind- en watersporten.